Boitan Web Download Descarca Programe Romanesti Gratuite
Descarcati - SRX
Versiune 1.0.0.0
Dimensiune: 4,5 MB
Pentru a dezarhiva programele, aveti nevoie de [WinRar] sau [7zip]!
 
 
 
Ajutor  | Politica de confidentialitate Despre
Drepturi de autor: Boitan Web - 2006/2023.

Versiune in limba Romana
English language version
Descarcati - Ratoon
Versiune: 1.0.0.0
Dimensiune: 21,4 MB
Licenta
Ratoon este lansat ca freeware, 100% gratuit. Puteti copia si / sau distribui aceasta aplicatie software numai Ón forma sa originala, nealterata, cu toate fisierele incluse nemodificate. Acest software este destinat sa fie gratuit, nu aveti voie sa percepeti nicio taxa sau alte compensatii pentru software. Prin continuarea descarcarii sau instalarii Ratoon, se considera ca sunteti de acord sa respectati termenii acestei Licente.
Versiune in limba Romana
English language version
Licenta
SRX este lansat ca freeware, 100% gratuit. Puteti copia si / sau distribui aceasta aplicatie software numai Ón forma sa originala, nealterata, cu toate fisierele incluse nemodificate. Acest software este destinat sa fie gratuit, nu aveti voie sa percepeti nicio taxa sau alte compensatii pentru software. Prin continuarea descarcarii sau instalarii SRX, se considera ca sunteti de acord sa respectati termenii acestei Licente.
 
Licenta
Dictionar Termeni Medicali este lansat ca freeware, 100% gratuit. Puteti copia si / sau distribui aceasta aplicatie software numai Ón forma sa originala, nealterata, cu toate fisierele incluse nemodificate. Acest software este destinat sa fie gratuit, nu aveti voie sa percepeti nicio taxa sau alte compensatii pentru software. Prin continuarea descarcarii sau instalarii Dictionar Termeni Medicali, se considera ca sunteti de acord sa respectati termenii acestei Licente.
Ratoon
SRX
Dictionar Termeni Medicali
Contact
Descarcari
Dictionar Termeni Medicali
SRX
Ratoon
(Available only in Romanian)
Descarcati - Dictionar Termeni Medicali
Versiune 1.5.0.0
Dimensiune: 14,0 MB